Hoeveel kost dat?

Deelnameprijs volledige dag: 4 euro

Deelnameprijs halve dag: 2,50 euro (Zolang de maatregelen door de hogere overheden tegen de verspreiding van het coronavirus/ covid-19 van kracht zijn, is het niet mogelijk om voor een halve dag in te schrijven.)

Deelnameprijs volledige dag vanaf 2de kind: 3 euro

Deelnameprijs halve dag vanaf 2de kind: 2 euro

Deelnameprijs volledige dag / halve dag vanaf 3de kind: 0 euro

Vanaf deze zomer zijn de opvangmomenten (van 8u00 tot 8u30 en van 16u15 tot 17u30)
niet meer betalend.

Een versnapering is inbegrepen in de prijs!

Tijdens onze zomerwerking gaan we met ons speelplein regelmatig op daguitstap of organiseren we speciale activiteiten. Deze brengen natuurlijk een meerkost met zich mee. We houden je minstens een week op voorhand op de hoogte via het bord in de grote zaal of de homepage van deze site.  (Zolang de maatregelen door de hogere overheden tegen de verspreiding van het coronavirus/ covid-19 van kracht zijn, zal er tijdens de speelpleinwerking niet of slechts uitzonderlijk op uitstap gegaan worden.)

Fiscaal aftrekbaar

Alle jeugdwerkinitiatieven zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen jonger dan 12 jaar, tot een maximum van €11,20 per dag. Ook de speelpleinwerking valt hieronder!

De fiscale attesten maken we op basis van een correct ingevulde inschrijvingsfiche en de aanwezigheidslijsten die we bijhouden op het speelplein. De attesten sturen we het volgende jaar per mail of per post naar alle ouders.