Inschrijven?

Vooraf inschrijven is niet nodig, alles gebeurt op de dag zelf. Voor uitstappen kan hierop soms een uitzondering zijn, maar daar brengen we je tijdig van op de hoogte (op de homepagina).

Zolang de maatregelen door de hogere overheden tegen de verspreiding van het coronavirus/ covid-19 van kracht zijn die een impact hebben op de zomerwerking van het gemeentelijk speelpleinwerk, wordt de inschrijvingsprocedure als volgt aangepast:

  • Inschrijvingen gebeuren op voorhand via het digitale inschrijvingssysteem (reservaties.lievegem.be). Inschrijven kan enkel voor een volledige week.
  • Medische fiches worden op voorhand ingevuld via het digitale inschrijvingssysteem en zijn verplicht in te vullen
  • Annuleren van een inschrijving met terugbetaling van het inschrijvingsgeld kan enkel tot 8 dagen voor de geboekte speelpleindag
  • Er zal buiten op de parking een “Kiss & Ride” zone voorzien worden. Ouders mogen de lokalen en speelterreinen van de speelpleinwerking onder geen enkele voorwaarde betreden.

Je kan jouw kind naar het speelplein brengen tussen 8u00 en 9u00 of tussen 13u en 13u30. Je gaat dan altijd eerst langs bij de hoofdleiding aan de inschrijvingstafel om de aanwezigheid van je kind te registreren.

Ophalen en uitschrijven kan vanaf 16u00 tot 17u30.