Nieuwe vrijwilliger?

Elk jaar gaan we op zoek naar enthousiaste leiding voor de zomervakantie.

Ben je ouder dan 15 jaar (15 op 1 juli) en ga je graag om met kinderen? Verzin je graag activiteiten en heb je ook verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij zeker de persoon die we zoeken!

Je doet het natuurlijk niet voor niets, je krijgt een vrijwilligersvergoeding per dag dat je leiding staat. Je komt zo ook terecht in onze leidingsgroep waarmee we geregeld leidingsactiviteiten doen (in de zomer zelfs iedere vrijdagavond!).

Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mail naar info@speelpleinlovendegem.be met je contactgegevens. Via deze gegevens houden we je dan verder op de hoogte.

Het is natuurlijk nog eens zo leuk als je dit samen kan doen met een vriend(in), als je dus iemand weet waarmee je samen leiding wil staan, aarzel dan niet om die te contacteren. Als jullie dat willen, leiden jullie deze zomer dan samen een groep.

Je kan via onderstaande link, deze pagina ook delen op Facebook, zo kan je nog meer mensen aanmoedigen om samen met jou leiding te worden.

Twijfel je nog? Of wens je meer informatie? Kijk nog wat rond op de site of stuur gerust een mail naar bovenstaand adres.